Tarih: 22.02.2016 17:16

BAŞKAN EREN YENİ TAKIMINI İZLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

 

PTT 1.Lig temsilcimiz Kayseri Erciyesspor´un Başkanı Ziya Eren, İngiliz takımı Crawley Town´un sahibi olduktan sonra ilk resmi maçına katıldı. Tribünde taraftarlarla birlikte maçı izleyen Başkan Ziya Eren´e taraftar desteği de yoğun oldu.
Kayseri Erciyesspor Kulübü´nün Başkanı Ziya Eren, İngiltere 4.Lig takımı Crawley Town´ı satın aldıktan sonra takımıyla ilk maçına çıktı. Tribündeki yerini alan Başkan Eren, taraftarlarında büyük ilgisiyle karşılaştı.
Uzun araştırmalar sonucunda Crawley Town´da karar kılan lacivert-siyahlıların amacının genç futbolcuları yetiştirmek ve Türkiye´deki gurbetçileri İngiltere´de vitrine çıkarmak olduğu ifade edilmişti. Başkanlık için imzaların atılmasının ardından cumartesi günü oynanan Crawley Town-Plymouth maçını izlemeye giden Başkan Eren, sempatikliği ile dikkat çekerken, karşılaşma 1-1´lik beraberlikle sonuçlandı. Crawley Town takımı, 27 Şubat Cumartesi günü Leyton Orient deplasmanına gidecek. Bu karşılaşmaya Başkan Ziya Eren´in katılıp katılmayacağı ise belli değil. (SPOR SERVİSİ)



22 SUBAT 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —