Tarih: 02.07.2018 16:13

BAŞKAN ÇELİK´TEN

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Akkışla Yeni Yoğurt Bayramı ve Kilim Festivali´ne katıldıktan sonra Sarıoğlan ilçesinin Palas Mahallesi´ne geçerek İbrahim Turgut´un misafiri oldu. AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ile birlikte İbrahim Turgut´un misafiri olan Başkan Çelik, Palas-Ilıca Mahallesi´ndeki çocuklara oyuncak hediye etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Akkışla Üsküdar Yaylası´nda katıldığı festivalin ardından AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ile birlikte Sarıoğlan ilçesinin Palas Mahallesi´ne geçti. Başkan Çelik, Üsküdar Yaylası´nda kendileriyle fotoğraf çektirmek isteyen Turgut ailesi ve 2 yaşındaki Recep Tayyip için Kayseri Milletvekilleri ile birlikte Palas-Ilıca Mahallesi´nde oturan İbrahim Turgut´un evine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ev sahipleri ile bahçede oturan ve bir süre sohbet eden Kayseri Milletvekilleri Elitaş ve Karayel ile Başkan Çelik´e ayran ikram edildi. İbrahim Turgut´un torunları ile yakından ilgilenen Başkan Çelik, Turgut ailesinin küçük fertleri ile mahalledeki çocuklara oyuncak ve boyama kitabı hediye etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —