BAŞKAN ÇELİK, GALATASARAY GALİBİYETİNİ YORUMLADI

BAŞKAN ÇELİK, GALATASARAY GALİBİYETİNİ YORUMLADI

?FENERBAHÇE GALİBİYETİNİN TESADÜF OLMADIĞINI GÖRDÜK? ...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 20.hafta karşılaşmasında Galatasaray´ı 2-1 mağlup etti. Bu maça ilişkin açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Galatasaray galibiyetini yorumladı. Çelik, ?Fenerbahçe galibiyetinin tesadüf olmadığını gördük? dedi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´daki çıkış, taraflı tarafsız herkes tarafından beğeni topluyor. Kayserispor´un ikinci yarıdaki başarısına çalışmaları ile doğrudan katkı koyan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor´un 20.haftada kazandığı Galatasaray maçına ilişkin meclis toplantısında açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe galibiyetinin tesadüf olmadığını, Galatasaray galibiyeti ile gördüklerini dile getiren Başkan Çelik şunları söyledi: ?Pazar günü Kayserisporumuzun maçı vardı. Biz de, Antalya´daki programdan İstanbul üzeri geliyorduk. Uğradık ve Kayserispor maçını da izledik. Çok başarılı bir takım kurmuş Sergen hocamız. Galatasaray gibi ilk üçte olan bir takımı evinde mağlup edip, dönüyorsunuz. Ben, hem takıma sahip çıkan tüm Kayseri´ye ve sivil toplum örgütlerine teşekkür ediyorum. Belediyelerimize teşekkür ediyorum. Oyuncularımız canla başla çalıştılar. Özellikle de Sergen Hocaya, teşekkürlerimi sunuyorum. Fenerbahçe maçında herkes tesadüf diyordu. Galatasaray´ı yenerek, Fenerbahçe maçının tesadüf olmadığını görmüş olduk. İnşallah takımımız daha iyi yerlere gelecektir. Bu şekilde oynarsa, ligde kalır ve hatta üst sıralara yükseliriz. Yeniden camiamıza teşekkür ediyoruz.?
HABER: ŞEVKET TEKİN



Gençlik haftası başladı
Kayseri-konya maçı biletleri satışa çıktı
Kayserispor’da tek hedef galibiyet
Kayserispor kritik virajda
Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel
Hasketbol sezonu ankara’da tamamladı
Kvk’nın midileri türkiye finalleri’nde
Elit voleybol adını türkiye finaline yazdırdı
Burak yılmaz’dan ‘var’ çıkışı
Kritik karşılaşma cumartesi günü
Mh. Kayserispor, Fener'e Direnemedi Haftayı 41 Puanda Kapattı
Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Çiçek ve kabakcı rafting ve kano parkurunda
Gözler fener maçında