Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yapımı hızla devam eden Kayser Lisesi Milli Mücadele Müzesi´nde incelemelerde bulundu. Türkiye´deki en özel müzelerden biri olacak olan Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi iki ay sonra açılışa hazır hale gelecek.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi´ni inceleyerek Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Daire Başkanı Hamdi Elcüman´dan çalışmaların son durumuna ilişkin bilgi aldı. Şubat ayında ziyarete açılması düşünülen müze, tüm yönleriyle Kurtuluş Savaşı´nı, Anadolu´nun milli mücadeleye katkısını ve milli mücadele kahramanlarını anlatacak. Müzede elektronik uygulamalar, maketler, sergi elemanları ve canlandırmalar yer alacak.
Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi´nde Sakarya Savaşı´nda şehit düşen Kayseri Lisesi son sınıf öğrencilerinin kahramanlıklarına da yer veriliyor. Müze kapsamında Kayseri Lisesi´nin tarihi de anlatılacak. Temsili olarak Kayseri Lisesi´nin bir sınıfının gösterileceği müzede liseden mezun olan ünlüler de yer alacak. Müzede ayrıca milli mücadele ve Kayseri Lisesi´ne ait anılar da dinlenebilecek.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de