Tarih: 12.07.2019 17:54

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ´TAN ÖNEMLİ TEMASLAR

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara´da önemli temaslarda bulundu. Başkan Büyükkılıç, Kayseri´nin önemli projeleriyle ilgili Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri´nin önemli projeleriyle ilgili Ankara programında ilk olarak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar´ı ziyaret etti. Bakan Akar ile baş başa görüşen Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri´yi ilgilendiren projelerle ilgili bilgi verdi ve bazı projelere destek istedi. Başkan Memduh Büyükkılıç, Hava İkmal Millet Bahçesi projesinden de bahsederek sonbaharda temelini atacakları projenin gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Bakan Hulusi Akar´a teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ankara´daki temaslarını Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı ile sürdürdü. Başkan Büyükkılıç, Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile birlikte Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan´ı ziyaret etti. Ziyarette Kayseri´nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı. Başkan Büyükkılıç, Belsin-Terminal- Şehir Hastanesi-Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Raylı Sistem Hattı ve Havaalanının genişletilmesi projeleri başta olmak üzere önemli ulaşım projeleriyle ilgili destek istedi.


https://www.dailymotion.com/video/x7d42ba Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(12 Temmuz 2019) BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ´TAN
ÖNEMLİ TEMASLAR

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —