Tarih: 25.02.2019 18:18

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ-VALİ GÜNAYDIN İLE İDDİAYA GİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç ile Vali Şehmus Günaydın, Kayserispor maçları üzerinden iddiaya girdi. Kayserispor, Konya, Beşiktaş ve Rize maçlarını kazanırsa, Büyükkılıç takım elbise kazanacak.

9 haftadır mağlup olmayan Kayserispor, ilimiz protokol üyeleri arasında iddia konusu oldu. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor´un Konya, Beşiktaş ve Rize karşılaşmalarını kazanması durumunda Vali Şehmus Günaydın, 3 takım elbise alacak.

AK Parti istişare toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, söz konusu iddiaya ilişkin şöyle konuştu: ?Kayserisporumuzu Konya karşısında aldığı galibiyet nedeniyle kutluyorum. Beşiktaş maçını da alırsak, sonra Rize maçı var. Valimiz biraz üzülecek. Bu maçtan sonra bir kazanımım olacak. Üç maçtan 3´er puan alırsak, valimiz bana ve Hikmet Hocamızı takım elbise alacak.?

Büyükkılıç´ın ilçe belediye başkan adaylarının da iddiaya ilişkin görüşlerini alması, renkli dakikaların yaşanmasına neden oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —