Tarih: 03.04.2019 17:51

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart´ta gerçekleştirilen ?Mahalli İdareler´ seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Memduh Büyükkılıç, Adliye Sarayında tertiplenen törenle mazbatasını teslim aldı. Başkan Büyükkılıç burada yaptığı konuşmada ??Allah´a şükürler olsun Kayseri´mizde huzur içerisinde yapılan bir seçim sonrasında hiçbir sıkıntı olmadan, böyle güzel bir tablo içerisinde mazbatamızı aldık. Herkesin emeklerine sağlık. Bundan sonraki süreçte de bize ayrım gözetmeden herkesi kucaklamak yakışır? dedi.

31 Mart´ta yapılan yerel seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 63.39´unu alarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak seçilen Memduh Büyükkılıç, Kayseri Adalet Sarayı´nda düzenlenen tören ile mazbatasını alan Büyükkılıç yaptığı değerlendirmede ayrım yapmadan herkesi kucaklayacağını vurgulayarak ?Allah´a şükürler olsun Kayseri´mizde huzur içerisinde yapılan bir seçim sonrasında hiçbir sıkıntı olmadan, böyle güzel bir tablo içerisinde şehrimize hizmet sevdalısı kardeşleriniz olarak sizlere layık olma, en güzel hizmetleri verme yolunda 16 ilçe 1 büyükşehir belediye başkanı olarak inşallah çalışmalarımızı sürdüreceğimizi ayrım gözetmeden paylaşmak istiyorum. Hakikaten gerek yargı içerisindeki seçim kurulumuzun kıymetli heyeti, aynı zamanda seçim kurulu başkanı arkadaşlarımızın hepsi gece gündüz demeden çalıştılar, bu tabloyu ortaya çıkardılar. Hepsinin emeklerine sağlık. Bundan sonraki süreçte de bize ayrım gözetmeden herkesi kucaklamak yakışır? değerlendirmesinde bulundu?

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Mhp İl Başkanı Serkan Tok, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve İlçe Belediye Başkanları´da Başkan Büyükkılıç´ı yalnız bırakmadılar?

Öte yandan İyi Partili Büyükşehir Meclis Üyeleri´de törene iştirak ederek mazbatalarını aldılar?


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(3 Nisan 2019) BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,
?BİZE AYRIM GÖZETMEDEN HERKESİ KUCAKLAMAK YAKIŞIR?

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —