Tarih: 07.11.2018 16:58

BAŞKAN ALTINKAYA

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü´ne atanan Prof. Dr. Mustafa Çalış Kayseri Gazeteciler Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya´ya iade-i ziyarette bulundu.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Gazeteciler Cemiyeti´ne iade-i ziyarete bulundu. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve basın mensupları tarafından karşılandı?

Rektör Çalış´ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Altınkaya bin 500 civarında akademik personeli olan ERÜ´nün basın açısından önemli bir haber kaynağı olduğunu vurgulayıp ?Türkiye´deki 10 araştırma üniversitesinden biri seçilen Erciyes Üniversitesi ile birlikte, kentteki diğer 4 üniversite, Kayseri´yi üç büyük kentten sonra Türkiye´de en fazla üniversitesi olan şehir halinde getirdi? değerlendirmesinde bulundu...

Rektör Prof. Dr. Çalış da göreve geldikleri günden bu yana kurumlar arasındaki uyumu görmekten dolayı mutluluk duyduklarını dile getirip, çalışmalarını üniversite-sanayi, üniversite-ticaret, üniversite-kurumlar arası ve üniversite-basın işbirliğini sürdüreceklerini vurguladı?


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(7 Kasım 2018) BAŞKAN ALTINKAYA
ERÜ REKTÖRÜ PROF.DR. ÇALIŞ´I AĞIRLADI

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —