BAŞKAN ALTINKAYA

BAŞKAN ALTINKAYA

HACILAR BELEDİYE BAŞKANI EKİCİ´Yİ AĞIRLADI

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici 3. kez başkanlığa seçilen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya´ya tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette Hacılar´daki gelişmelere de yer verildi.

3. kez Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı´na seçilen Veli Altınkaya ve ekibine ?Hayırlı Olsun´ ziyaretinde bulunan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici Başkan Altınkaya´ya tebriklerini iletip, Hacılar´daki önemli gelişmelere değindi. Hacılar´da yeni bir şehir kurduklarını ifade eden Başkan Ekici, ?Planlanan 1.101 konutun 200´ünün temelini Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile atmıştık. Bu 200 konutun anahtar teslimini Kasım ayı gibi yapmayı planlıyoruz.? şeklinde konuştu.

KGC Başkanı Altınkaya da: ?Hacılar, her manada kendine yetmenin ötesinde şehri de kuşatmış bir ilçemiz. Bugün Organize Sanayi Bölgesi´ndeki 1000 küsür fabrikanın neredeyse 400-500 tanesi Hacılarlı hemşerilerimize ait. Kayseri´de toplam istihdamın neredeyse yüzde 50´si Hacılarlı hemşerilerimizin sahibi olduğu işletmelerde çalışan kişilerdir. Hacılarlı hemşerilerimiz Türk Milleti´nin geleneğine de uygun, değerlerimizle barışık bir anlayış ve ahlak içerisinde yaşıyorlar? sözlerine yer verip Doğan Ekici´nin kendisini ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Başkan Ekici, KGC Başkanı Altınkaya´ya görevinde başarılar dileyerek, basın sektörüne destek olacaklarını ifade etti.



Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı
“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”
Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı
Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı
“madde bağımlılığı” eğitim programı
İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği
Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor
Uğurevler’e modern pazar yeri
yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor
Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik
Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı
“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”
Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor
Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak
Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor