Tarih: 28.07.2015 19:45

BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN

Facebook Twitter Linked-in

 Kocasinan Belediyesi´nce ikinci kez tertiplenen ?Avrupa Bilim Müzeleri Gezisi´ne iştirak eden Kocasinan ilçesinin başarılı lise öğrencileri, genzinin ilk durağı olan Alamanya´nın Münih şehrindeki BMW´nin Müzesi ile geziye start verdiler?
Kocasinan Belediyesi´nce ilçede eğitim veren liselerin başarılı öğrencilerine yönelik olarak tertiplenen ve bu yıl ikinci gerçekleştirilen Avrupa Bilim Müzeleri Gezisi Almanya´nın Münih şehrinde start verdi..
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ın bizzat refakat ettiği gezinin ilk durağı olan Almanya´nın Münih şehrine ulaşan yarının büyükleri, ilk olarak Münih´te motor endüstrisinin en popüler üretim merkezlerinden biri olan BMW´nin Müzesi´ni gezdiler. Motor ve mühendislik konusuna ilgi duyan öğrenciler için çok yararlı olan bu ziyarette geleceğin büyükleri kafalarındaki bütün soruları ilgililerle paylaşarak cevap aradılar?
Gezinin ikinci gününde Deutsches Museum (Alman Muzesi)´ni gezen Kocasinan´ın başarılı gençleri bilimin yüz yıllık teknoloji serüvenini bizzat yerinde görme fırsatı buldular?
Deutsches Museum (Alman Muzesi )´nin ardından envai çeşit bitkinin yer aldığı Botanical Garden (Bitki Bahçesi)´ni gezerek inceleyen genç yürekler, burada suda yaşayan bitkiler, etçil bitkiler, tropik ağaç dahil bir çok farklı bitki türünü tanıma fırsatı yakaladılar?
Münih´te ayrıca tabi güzellikleriyle insanlara sosyal mekan olma fırsatı ve dinlenme imkanı sunan döneminin kraliyete yakın ailelerden Nymfhenburg Sarayı´nı English Garden (İngiliz Bahçesi)´i, ve Dachau toplama kamplarını gezen genç beyinler gezinin ikinci durağı Stuttgart´a doğru yola çıktılar? 



28 TEMMUZ 2015 HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —