Melikgazi Kocatepe Mahalle Muhtarı Ergün Koçer, Anafartalar Mahalle Muhtarı Dursan Özhan, Selimiye Mahalle Muhtarı Ali İnce ile Tınaztepe Mahalle Muhtarı Şerafettin Baygül Melikgazi Belediyesine nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini çünkü Bel-Sin bölgesinin bir bütün olduğunu mahallelerin aynı zaman içerisinde yapıldığını çünkü buranın aynı zaman da uydu kent olduğunu kaydettiler. Bel-Sin Bölgesinin 90 lı yıllarda Belediye Sinan Kooperatif ismi ile kurulduğunu ve şu anda ilçenin uydu kenti olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, 1992 yılında 7 mahalleye ayrılan Bel-Sin’nin alt yapı sorunu olmayan şehrin batı bölümünde organize sanayi bölgesine komşu bulunan bir yerleşim bölgesi olduğunu kaydetti. Belediye olarak sunulan hizmetlerin birbirini tamamladığını çünkü birçok mahalleyi bir cadde veya sokağın ayırdığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, teşekkür ziyaretinde şunları kaydetti… “Amaç Kayseri, hizmet odağı Kayserililer olunca belediye olarak birbirine yakın ve tamamlayan mahallelerde ortak çalışmalar yapılmaktadır. Bu belediye birlikteliği ve dayanışması Mahalle muhtarlarına da yansımaktadır. Nitekim bugün Bel-Sin bölgesinde hizmet veren Mahalle muhtarlarımız teşekkür ziyaretinde bulunarak bizleri mutlu etmişlerdir. Ziyarette bulunan muhtarlarımızın mahalleleri bizim bölgemizdeki komşu muhtarlıklardır. Belediye hizmetlerinde bütünlük önemlidir. Melikgazi Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşları, mesleki oda ve dernekler ile en önemlisi muhtarlarımız ile uyum içerisinde birlikte projeler üreterek çalışıyoruz. Çünkü amaç bir olunca projelerin uygulanmasın da başarı sağlanıyor” Ziyaret sonunda Mahalle Muhtarları Başkan Memduh Büyükkılıç’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi vererek, hatıra fotoğrafı çekildiler.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de