BAKİ ERSOY’DAN TFF VE MHK’YE GÖNDERME

BAKİ ERSOY’DAN TFF VE MHK’YE GÖNDERME

“BİZE YAPILAN HAKSIZLIKLARI GÖRMÜYORLAR”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 2-1 kaybedilen Konyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. TFF ve MHK’ya göndermede bulunan Ersoy, ‘Bize yapılan haksızlıkları görmüyorlar’ dedi.

Süper Lig’de 14.hafta karşılaşmaları geride kalırken HES Kablo Kayserispor, hakemin destek ve katkılarıyla Konyaspor’a 2-1 mağlup oldu.

Mücadelenin ardından MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, kameralar karşısına geçti. Kayseri’ye özel muamele yapıldığının altını çizen Ersoy, ‘Biz yapılan Haksızlıkları TFF ve MHK görmüyor’ dedi. Baki Ersoy, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Öne geçmiştik ve umutluyduk. Pozisyonları, kartları ve penaltıyı görüyorsunuz. Her hafta Kayserispor’un hakkı yeniyor. Bu hafta da hakkı yenmiştir. Bu durumu, Merkez Hakem Kurulu ve Futbol Federasyonu’nun görmesi gerekiyor. Kayserispor’a özel bir uygulama yapılıyor. Biz, bu şekilde düşünüyoruz. Tabii umudumuzu yitirmeyeceğiz. Ligde neler olacağız belli olmaz. Daha iyi başlamak istedik, olmadı. Futbolcuların da kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. 1-0 öndeysen, tutman gerekiyor. Biz, her zaman Kayserispor’un yanında olacağız.”       

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek
Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı
Kayserispor’da hesaplar karıstı
Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı
Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor