Siyaset
05 Ağustos 2015 - 22:46
Güncelleme: 05 Ağustos 2015 - 22:46

?BACANAK´ BAKAN´DAN

KAYSERİ´YE DESTEK

?BACANAK´ BAKAN´DAN
Haberi Sesli Oku

AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki´nin bacanağı da olan  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Feridun Bilgin Kayseri´den önüne konulan projelere her türlü desteği verdi.Önceki gün,Milletvekili Özhaseki ve Başkan Çelik´le birlikte  bakanlığını ilgilendiren Kayseri´nin 20 kadar projesini yaklaşık 4 saat süreyle masaya yatıran Bakan Bilgin bürokratlarına  ?gerekeni yapın? talimatı verdi.

     Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in, hafta başında Ankara´da üç bakanlık nezdinde sürdürdüğü görüşmelerde ağırlıklı noktayı Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığını ilgilendiren projeler oluşturdu?.

     Başkan Çelik. Ankara ziyaretinde ilk olarak  Enerji Bakanı Taner Yıldız  ve Kayseri Milletvekili  Mehmet Özhaseki ile birlikte Maliye Bakanı Mehmet Şimşek´le görüştü. Görüşmede projelerin hemen hemen tamamı başkanlığı döneminde hayata geçtiği için Milletvekili Özhaseki, Bakan Şimşek´e ayrıntılı açıklamalarda bulundu. Bakan Yıldız´ın Maliye Bakanlığını ziyaretten sonra ayrılması ile birlikte, Milletvekili Özhaseki ve Başkan Çelik Ulaştırma Bakanlığı´na geçti.   Bakan Bilgin ,Milletvekili Özhaseki ve Başkan Çelik,Ulaştırma Bakanlığı´na bağlı birimleri ilgilendiren 20 projeyi bakanlık bürokratlarının da hazır bulunduğu toplantıda yaklaşık 4 saat süreyle masaya yatırıldılar.

     AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki´nin  bacanağı da olan  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Bakanlık müsteşarlığı döneminden ayrıntılı olarak bildiği projelerle ilgili sıkıntıların çözülmesi noktasında bürokratlarını toplantı esnasında talimatlar verdi? Aslen Sivaslı olan Bakan Bilgin´in Kayseri´nin makul projelerine desteği, Bakan Yıldız, Milletvekili Özhaseki ve Başkan Çelik tarafından da  takdirle karşılandı?

     Başkan Çelik konuyla ilgili  önceki gün şu açıklamayı yapmıştı. "Toplantımıza Ulaştırma Bakanı´nın yanı sıra bu bakanlığa bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, Karayolları Genel Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü ve Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü´nden bürokratlar da katıldı. Belediyemizi ilgilendiren ya da direk belediyemizle ilgisi olmasa da Kayseri´yi ilgilendiren tüm projeleri masaya yatırdık. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi olarak taleplerimizi ilettik ve ilgili bürokratlarla detaylıca görüştük. Karayolları Genel Müdürlüğü ile 15´den fazla projeyi ele aldık ve Develi-Erciyes Yolu, Hacılar-Erciyes Yolu, Güney Çevre yolu bağlantıları ve viyadük gibi projelerin dosyalarını kendilerine verdik"

Anahtar Kelimeler: BACANAK BAKAN

Kayseri OSB’de sünger fabrikasında yangın paniği

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir sünger fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...

KGC Başkanı Kösedağ’dan Türk bayrağına yönelik saldırıya sert tepki

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Ay Yıldızlı Türk Bayrağı’na yönelik saldırıyı sert sözlerle kınadı.

KASKİ’den Kayseri’ye yeni içme suyu hamlesi: 10 kuyu için ihale açılıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KASKİ, merkez ilçelerin içme suyu altyapısını güçlendirmek amacıyla Melikgazi ve Talas’ta 10 yeni sondaj kuyusu açılması için Şubat ayında ihaleye çıkıyor.

Kayserispor’da Başakşehir mesaisi başladı

Süper Lig’in 19. haftasında RAMS Başakşehir’i konuk edecek olan Kayserispor, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Direktör Radomir Dalovic yönetiminde start verdi.

Cıngı’dan Kayseri tarımı için dikkat çeken açıklamalar...

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, TBMM’de yaptığı açıklamalarda Kayseri’ye kazandırılacak tarıma dayalı yeni yatırımlar, Sera OSB projesi ve istihdam hedefleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Detaylar Haberimizde..

Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Kurulu’nda Kayseri detayı…

Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.

Yemliha Mahallesi’ne yeni sağlık yatırımı geliyor

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.

Develi’nin eski belediye başkanı hayatını kaybetti

Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...

Vali Çiçek’ten Nusaybin’deki Türk Bayrağı saldırısına sert tepki

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.

Gram altın 10 bin TL olur mu? İslam Memiş’ten dikkat çeken tahmin

Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.

Okandan’dan sağlık yatırımı açıklaması: 800 yataklı yeni hastane

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

Kayseri’de ByLock kullanıcısı ihraç emniyet müdürü yakalandı

Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.

Kayserili iş adamına 25 yıl hapis cezası

Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan aranan şahıs yakalandı

Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.

Kayseri nöbetçi eczaneler (20 Ocak 2026)

Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.

Kayseri’de toplu taşımada sürpriz değişiklik! Raylı sistemde yeni tarife başladı

Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9