ANLAM VEREMİYORUZ

ANLAM VEREMİYORUZ

CHP İL BAŞKANI AYHAN GÜLSOY FEZLEKE KARARINI DEĞERLENDİRDİ “KILIÇDAROĞLU’NA İÇİN ALINAN FEZLEKE KARARINA ANLAM VEREMİYORUZ” - “KAMUOYU SİVİLLEŞMEYİ İNANDIRICI BULMUYOR”

CHP İl Başkanı Ayhan Gülsoy, geçtiğimiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak verilen fezleke kararını değerlendirdi. Gülsoy, karara anlam veremediklerini söyledi ve kamuoyu tarafından sivilleşmenin inandırıcı bulunmadığını söyledi.

CHP Kayseri İl Başkanı Ayhan Gülsoy, partilerinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak verilen fezleke kararına anlam veremediklerini söyledi. “Bir ana muhalefet liderinin yaptığı eleştirilerden dolayı hakkında fezleke kararı çıkarılmasına anlam veremiyoruz.” diyen Gülsoy, yargıdan olumlu sonuç beklediklerini ifade etti. Gülsoy “Türkiye^de son zamanlarda ilginç şeyler oluyor, kamuoyu alışık olmadığı şeylerle karşılaşıyor. İlker Başbuğ’un Silivri’ye gönderilmesinden sonra Genel Başkanımızın yapmış olduğu açıklamalardan dolayı hakkında fezleke kararı çıktı. Biz hukuka saygılıyız ama diğer taraftan bir ana muhalefet partisi liderinin yapmış olduğu açıklamalardan dolayı böyle bir kararla karşı karşıya kalmasına anlam veremiyoruz.” dedi.



Hayatı kabusa döndü, ‘zaman aşımından’ dosya düştü
"Köyümde Hayat Var Projesi, Türkiye için milat olacak"
"Tasarruf genelgesine aykırılık tespit edilirse yaptırım ve para cezası uygulanabilecek"
Spor AŞ'den Pınarbaşı'nda çocuk şenliği
Hacılar Belediyesi'nde SDS imzaları atıldı
Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor