Tarih: 19.03.2021 16:57

ANKARA’DA KAZANAN TED ANKARA KOLEJLİLER

Facebook Twitter Linked-in

Voleybol 1.Lig Kadınlar B Grubu’nda mücadele eden Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji, 20.hafta karşılaşmasında TED Ankara Kolejliler’e konuk oldu. Karşılaşma Ankara ekibinin 3-1’lik üstünlüğü ile son buldu.

Voleybol 1.Lig Kadınlar B Grubu’nda heyecan, 20.hafta karşılaşmaları ile devam etti. 20.hafta mücadelesinde Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji-TED Ankara Kolejliler’e konuk oldu.

Ankara TED Üniversitesi Profesör Doktor Rüştü Yüce Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi TED Ankara, ilk seti 25-21 kazandı. Mücadelenin ikinci setinde daha etkili olan Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji, bu seti 25-12 kazandı ve setlerde skor 1-1 oldu. Üçüncü seti 25-23 kazanan TED Ankara, setlerde skoru 2-1 yaptı. Dördünce sette de istediğini alan Ankara temsilcisi, bu seti 25-21 kazandı ve karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Voleybol 1.Lig Kadınlar B Grubu’nun 21.hafta karşılaşmasında Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji- Sigorta Shop Kalecik Belediye’yi konuk edecek. TED Ankara Kolejliler ise Adam Voleybol’a konuk olacak.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —