ALPARSLAN BAKİ ERTEKİN: “AVUKATIMIZ GEREĞİNİ YAPACAK”

ALPARSLAN BAKİ ERTEKİN: “AVUKATIMIZ GEREĞİNİ YAPACAK”

Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alparslan Baki Ertekin Holding’e ait uçağın amacının dışında kullanıldığına yönelik paylaşımda bulunarak şahsına yönelik suçlamada bulanan Arlet Natali AVAZYAN isimli kullanıcıya sosyal medya hesabından verdiği cevapta “Oluşturmaya çalıştığınız algı ve “Çöktükleri” ifadeniz için avukatımız gereğini yapacak” değerlendirmesinde bulundu.

Arlet Natali AVAZYAN isimli Twetter kullanıcısı yaptığı paylaşımla Erciyes Anadolu Holding’e ait uçağın amacının  dışında kullanıldığını iddia ederek “İftiralarla malına konmak için hapse atıklar ki #HacıBoydak 'i ; Cihan Ekşioğlu’nun eşi Katerina Ekşioğlu  çöktükleri Boydak Holding'e ait uçak ile kuaföre gitsin” ifadesini kullanmıştı.

Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alparslan Baki Ertekin’de söz konusu paylaşıma cevaben “Arlet Hanım, Cessna Citation çok yaygın bir uçaktır. Ekşioğlu ailesinin uçağının dışarıdan görüntüsü aşağıda. Bizim uçağımızın dışarıdan görüntüsünü de siz paylaşmışsınız. İkisi aynı uçak mı? Oluşturmaya çalıştığınız algı ve “Çöktükleri” ifadeniz için avukatımız gereğini yapacak” değerlendirmesinde bulundu.

Ertekin konu ile ilintili bir diğer paylaşımında ise “Bir FETÖsevici bir iftira twiti atar. Sümüklünün ne kadar beyni alınmış trolü varsa, yurtdışında kaçak-vatansız yaşayan eniği varsa sosyal medya, internet sitelerinden yalanı yayar. İlk twiti atan, yalan twitini siler. Bu şerefsizlerle uğraşırken gündemi kaçırırız” şeklinde konuştu.



İhalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti

Çim alanını 1 günde biçebilen aracı temizlik filosuna kattı

Şeffaf Oda'da 120. buluşma

Esnaf odalarından Özdoğan'a hayırlı olsun ziyareti

"Tarımda iyi bir noktaya geldik"

Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı