Tarih: 25.02.2015 20:48

ALİ YAVUZ:

Facebook Twitter Linked-in

HABER İZLE

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali YAvuz, Malatya`da 2 savaş uçağının düşmesi ve 4 askerin şehit olması sonrasında yaptığı açıklamasında, "Göz bebeğimiz TSK nın göz bebeği kahraman pilotlarını böyle kazalarda kaybetmek istemiyoruz" dedi.
Yavuz, "Malatya 7. Ana Jet üssünden kesif uçuşu yapmak üzere havalanan 2 F - 4 tipi savaş uçağımızın düşmesi sonucu dört kahraman pilotumuz şehit olmuştur.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, milletimizin göz bebeği TSK ya ve Türk Milletine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz" diyerek, "Kahraman dört pilotumuzun şehit olması; biz şehit aileleri ve gazileri fazlasıyla üzmüş, acılarımız tazelenmiştir. Alilerimizin hissettikleri acıları yüreklerimizde hissettik.
Uçaklarımızın düşmesinde bir zafiyet var ise, bunun soruşturulmasını ve açığa çıkartılmasını istiyoruz. Bundan sonraki yapılması gereken uçuşlarda ve görevlerde daha titiz davranılarak, sorunsuz bir görev icra edilmesini istiyoruz.
Göz bebeğimiz TSK nın göz bebeği kahraman pilotlarını böyle kazalarda kaybetmek istemiyoruz." ifadesinde bulundu.



KAY TV 25 SUBAT 2015 ANA HABER BULTENİ paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —