ALİ NAİBİ, BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU

ALİ NAİBİ, BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU

NAİBİ, TAKIMIN SON DURUMUNU DEĞERLENDİRDİ

Kayserispor Sportif Direktörü Ali Naibi, basın mensupları ile bir araya geldi. Naibi, takımın son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Yeni sezon öncesi Kayserispor Sportif Direktörlüğü görevine getirilen Ali Naibi, yardımcısı Berkay Türkmen ile basın toplantısı düzenledi.

Takımdaki son durum hakkında değerlendirmede bulunan Naibi, şöyle dedi: “Göreve başlayalı yaklaşık 1,5 ay oldu. Zor bir görevi devraldığımın farkındayım. Kayserispor son seneleri çok güzel geçmedi. Şehirdeki ve kulüpteki potansiyeli biliyoruz. Kayserispor'da geçmiş yıllarda yanlış yönetilen bazı süreçler olmuş. Şimdi elimizdeki kadroyu güçlendirerek yanlış yönetilen süreci biraz daha düzelterek yeni başlangıç yapmak istiyoruz. Sezon bizim için 12 gün önce başladı. İdmanlarımız güzel gidiyor. Bazı oyuncularla yollarımızı ayırdık, yeni oyuncular katmaya başladık. Transfer tahtamız da çok yakın zamanda açılacak. Bunları resmi olarak açıklayacağız.”

Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Sportif Direktör Naibi, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kulübe geldiğimde Scout ve data analiz ekibimiz yoktu. Şu an bu ekipleri kurduk. Bu eksikleri bilerek geldik. Yıldız transfer, isim olarak güzel oluyor, şehirde heyecan yaratıyor ancak sahada performans önemli. Türkiye'nin takdir edeceği oyuncular getirmek istiyoruz. Hem isim hem performans olursa çok güzel olur. Önemli olan doğru oyuncuyu bulmak.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek
Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı
Kayserispor’da hesaplar karıstı
Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı
Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor