Akkışla Belediyesi`nde gerçekleştirilen yatırım programının belirlendiği toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`nin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Akkışla belediye Başkanı Ali Ergün ve belediye yöneticileri katıldı. Toplantıya Akkışla`ya bağlı mahallelerin muhtarları ve vatandaşlar da iştirak etti.
Toplantıyı açan ve son iki ayda dördüncü kez Akkışla`ya geldiğini ifade eden Başkan Mehmet Özhaseki, seçimlerde verdikleri destekten ötürü ilçe halkına teşekkür etti. Asıl teşekkürün iş yapmakla olacağını dile getiren Özhaseki, sorunları biran önce gidermek için gayret göstereceklerini kaydetti. Toplantıda öncelikle su, kanal gibi altyapı hizmetleri ile arıtma tesisi konusunda ilçe ve bağlı mahallelerin ihtiyaçları görüşüldü. Daha sonra yol, kaldırım ve üst yapı hizmetleri ile ulaşım konusunun ele alındığı toplantıda vatandaşlar da yaşadıkları problemleri dile getirdi.
Toplantının sonunda alınan kararlar ile ilgili açıklama yapan Başkan Özhaseki, ağırlığı altyapıya vereceklerini ifade ederek şunları kaydetti… "Akkışla ve Kululu`yu da içine alan Kesdoğan kaynağından itibaren yapılacak şebeke 60 km`yi buluyor. İlçe içindeki asbestli boruları kaldırarak yeni şebekeyi devreye sokacağız. 8-10 trilyonluk proje; ama biz buna gireceğiz. Köylerin büyük bölümünde suda problem var. Bunların bir taraftan projesi yapılacak, bir taraftan da projesi bitenlerin işine başlayacağız. Otomatik klorlama sistemi ve otomasyon sistemi de kuracağız. Öncelikle işe sudan başlıyoruz. Kanalizasyon sıkıntısı her yerde var. Bunların eksikliğini bu sene gidermeye çalışacağız. Sonra da arıtma tesisi yapıyoruz. Arıtma tesisi toplama kanalları ile 10 milyon lirayı bulur; ama yapmamız lazım. Çünkü zehir akıyor. Bütün köyler elden geçecek ve su, kanal, arıtma işi bitecek. Para sorumuz yok Allah`a şükür ve sorunları çözeceğiz. Bu işler biter bitmez yer üstündeki yollara başlıyoruz. İnşallah köylerimizde, beldelerimizde parke taşı eksiği kalmaz. Sonra gençlik merkezi ve kadınlar merkezi, ayrıca çok amaçlı bir salon yapıyoruz. Ayrıca pazaryerinin üstünü kapatacağız. Hayvan pazarı ve kesimhane için çalışacağız"
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de