AKKIŞLA’DA ANLAŞMA SAĞLANDI

AKKIŞLA’DA ANLAŞMA SAĞLANDI

İŞ SÖZLEŞMELERİ İMZALANDI

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Akkışla Belediyesi arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

Akkışla Belediyesinde gerçekleştirilen imza töreninde sözleşmenin yürürlüğe girmesiyle birlikte maaşlarda ve sosyal haklarda artış olacağını söyleyen Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, “ Geçmişte yıllarca Melikgazi Belediyesinde tecrübesinden yararlandığımız Belediye Başkanımıza işçilerimize ve sendikamıza gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Akkışla İlçemize de güzel hizmetlerde bulunacağından eminiz. İmza altına aldığımız toplu iş sözleşmemizin yürürlüğe girmesiyle birlikte maaşlarda ve sosyal haklarda yüzde 16 oranında artış yapılacaktır. Sözleşmemizin taraflara hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan’ da imkânları dâhilinde verebilecekleri en iyi zammı verdiklerini söyleyerek “İnşallah ileri de çalışanlarımızı daha da memnun edeceğiz. İmkânlarımız nispetinde verebileceğimiz zammın en iyisini arkadaşlarımıza vermeye çalıştık. Aldıkları zammı da aileleriyle birlikte güle güle harcasınlar. Sözleşmemiz iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun” dedi.



Hayatı kabusa döndü, ‘zaman aşımından’ dosya düştü
"Köyümde Hayat Var Projesi, Türkiye için milat olacak"
"Tasarruf genelgesine aykırılık tespit edilirse yaptırım ve para cezası uygulanabilecek"
Spor AŞ'den Pınarbaşı'nda çocuk şenliği
Hacılar Belediyesi'nde SDS imzaları atıldı
Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor