AK PARTİLİLER KİMSE YOK MU ÇADIRINDA

AK PARTİLİLER  KİMSE YOK MU ÇADIRINDA

AK Parti İl teşkilatı, Kimse Yok Mu Derneği ve Kocasinan Belediyesi işbirliği ile Yeşil Mahalle`de verilen iftar yemeğine sponsor oldu.

İftar sofrasına Milletvekili İsmail Tamer`le birlikte gelen AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz vatandaşlara yemek ikramında bulundu.

Ramazan`da farklı sivil toplum kuruluşlarının organize ettiği iftar çadırlarına maddi manevi destek veren AK Parti İl teşkilatı, bukez de Kimse Yokmu Derneği ve Kocasinan Belediyesi tarafından Yeşyil Mahallede kurulan iftar sofrasına destek verdi.İftara yarım saat kale çadırın bulunduğu alan gelen, Milletvekili İsmail Tamer, İl Başkanı Ömer Dengiz ve Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden  vatandaşların ramazanını kutlayarak çorba, et, pilav, salata ve tatlıdan oluşan menüyü görevlilerle birlikte dağıttılar.   

Mahallesi sakinlerinin katıldığı iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Dengiz, "Ramazan’da gönüller yumuşuyor, paylaşma, cömertlik duyguları, istekleri artıyor. İhtiyaç sahiplerine eller daha hızlı uzanıyor. Kayseri, zaten iftar sofrası kurma ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmada önemli geleneklere sahiptir. AK Parti Kayseri teşkilatı olarak, buna öncülük ediyoruz. Bizlere vatandaşlarla birlikte iftar yapma fırsatı veren, Kimse Yok mu Derneği ve Kocasinan Belediyesi`ne teşekkür ederim” dedi.

 

 



“19 Mayıs milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır”
“Gençlik Yürüyüşü” Etkinliği gerçekleştirdi
Özel çocuklara "QR kodlu" koruma
"Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak"
Başkan Yalçın: “19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından biridir”
Kayseri Üniversitesi 6 yaşında
Başkan Özdoğan: “Hacılar’da mozzarella peyniri üretilecek”
Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi
"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"
Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet
Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri
“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”
Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti
Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf
Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı