AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TANER YILDIZ:

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TANER YILDIZ:

“BİZ BAŞKANIMIZI SOKAKTA BULMADIK”

Ak Parti milletvekili Taner Yıldız Ak pParti il danışma meclisi toplantısında isim vermeden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç hakkında yapılan olumsuz eleştirilere tepki gösterdi. Yıldız, biz başkanımızı sokakta bulmadık, kısır çekişmelere hiçbir zaman müsaade etmeyiz dedi.

İl danışma meclisinde söz alan Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı, Kayseri milletvekili Taner Yıldız isim vermeden son günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile ilgili olumsuz konuşmalara ve eleştirilere tepki göstererek Başkan Büyükkılıç’ın teşkilat olarak yanında olduklarını beyan etti. Yıldız biz başkanımızı sokakta bulmadık diyerek şöyle konuştu.

Biz doğru yaptığımız kadar güçlendiğimizi 18 yıldan beri hamd olsun gördük ve denedik. Burada bütün dünya karşımızda olsa da Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği ile inşallah bunları hep beraber aşacağız. Ben bütün bunlar devam ederken Kayseri’de ki ister Kayserispor ister icraatlar isterse yapılanlar hangi gerekçeyle olursa olsun, Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve AK Parti’yi zayıflatmaya çalışanlar kim ve nerede olursa olsun buna müsaade etmeyiz, buna müsaade etmeyeceğiz. Biz başkanımızı sokakta bulmadık. Seçimlerde sandıklarda hep beraber atom karınca sıfatıyla beraber gösterdiği çabayla birlikte bulduk. O yüzden burada falan proje üzerinden filan iş üzerinden acaba şöyle mi yaptı böyle mi yaptı gibi cümlelere  kısır çekişmelere hiçbir zaman müsaade etmeyiz. Biz iş yapacağız iş, biz laf yapmayacağız. Biz icraatlarımıza devam edeceğiz. Kayseri’nin güzelleşmesine hep beraber inşallah gayret edeceğiz. Bugün burada Develi, Bünyan, Tomarza, Hacılar, Yahyalı ve birçok ilçe belediye başkanlarımızla beraber Kocasinan ve Melikgazi Belediye Başkanlarımızla beraber sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın etrafında dimdik duruyoruz, ve o çalışmaları devam ettiriyoruz. Bu tür kısık seslere hiçbir zaman için kulak verecek değiliz. Biz ilimizi güzelleştirmeyle ilgili Ankara’da onlarda inşallah burada çalışmalarını devam ettiriyorlar.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Antika Pazarı

Mondi Home satışa çıktı

Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile

TBMM’de gündem oluşturdu

E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim

Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet

"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"

AB hibesiyle güneş enerji santrali

İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi

Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor

Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti

İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği

Erciyes gündoğumu büyüledi

Öğretmenler 2 gün iş bırakacak

Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı

Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe