Tarih: 14.08.2013 10:25

AK PARTİ BÜNYAN İLÇE TEŞKİLATI BAYRAMI DOLU DOLU GEÇİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Bayramın ikinci günü il teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılan, AK Parti Bünyan İlçe teşkilatı, ilçe belde ve köylerde de çeşitli etkinliklere katılarak, ziyaretler gerçekleştirdi.

 İlçe Başkanı Savaş Gökçe, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik kolları ve kadın kolları üyeleri ile birlikte ilk olarak, il teşkilatı bayramlaşma programı sonrasında geçirdiği ameliyat sonrası istirahat eden, AK Parti 22. Dönem Milletvekili Mustafa Duru`yu evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

Bayramın 3. günü bayramlaşma ve ziyaret programlarını devam ettiren Bünyan İlçe Teşkilatı sırasıyla, ilçedeki düğünlerde bayrak dikme törenlerine,  Kösehacılı Köyü`nde Kösehacılılar Pilav Şenliği`ne katılarak köylülerle bir araya geldi.

 Şenliğin ardından bazı belde ve köylerde de düğün, nişan ve taziye programlarına katılan Bünyan İlçe Teşkilatı son olarak, Yünören ve Hazerşah köylerinde de asker uğurlama programlarına katıldı.

Bünyan ilçe yönetimi programlar boyunca, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve alakayla karşılanırken, İlçe Başkanı Savaş Gökçe ilçe yönetimi olarak göreve geldikleri günden itibaren iyi bir uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, bu tür programların artarak devam edeceğini  vurguladı…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —