Tarih: 29.06.2017 17:36

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ NERGİS

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti  Kayseri Milletvekili ve  TBMM Tarım Komisyonu üyesi  Hülya Atçı  Nergis  Kayseri Pancar Kooperatifinin 64. Olağan Genel Kurulu sonrasında, göreve yeniden seçilen Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Hüseyin Akay´ı makamında  ziyaret ederek  tebrik edip ?Hayırlı Olsun? temennisinde  bulundu?

Ak Parti  Kayseri Milletvekili ve  TBMM Tarım Komisyonu üyesi  Hülya Atçı  Nergis, Başkan Akay´a yeni dönemde başarı dileklerini ileterek, Kayseri Şeker´in Kayseri ve Türkiye için önemli bir kurum olduğuna dikkat çekti.

Başkan Akay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  Kayseri Milletvekili  Hülya Nergis Atçı´nın aynı zamanda TBMM Tarım Komisyonu üyesi olması hasebiyle Bölgedeki çiftçilerin sorunları  ve Şeker sektörü ile ilgili olarak bilgilendirme yaptığını belirtti.

Başkan Akay ayrıca  Kayseri Milletvekili Hülya Nergis´in  gayretli çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek ?Sektör ve çiftçilerin sorunları ile ilgili olarak önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz? değerlendirmesinde  bulundu?

Ziyaret esnasında Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer´de hazır bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —