AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki İl Teşkilatı Binasında bir basın toplantısı gerçekleştirerek Ankara´da yaşanan patlamaları değerlendirip, terör örgütü PKK´nın seçimleri istemediğini vurgulayarak "Bu örgüt seçimleri de istemiyor. Türkiye´de özellikle huzuru da istemiyor ve barışı da dinamitlemek istiyor. Siyasi uzantılarının da barış özgürlük gibi söylemlerinin hiçbir anlamı yok. Kimsede bunlara aldanmıyor. Bu terör örgütünün son günlerde ki daralmışlığının bitip - tükenmişliğinin bir göstergesidir? değerlendirmesinde bulundu?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Teşkilatı Hizmet Binasında bir basın toplantısı düzenledi. Ankara´da yaşanan patlamalarla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Özhaseki, faillerin bir an önce bulunacağını belirterek şöyle konuştu? " Bilindiği gibi ülkemizde yıllardır süre gelen bir terör meselesi var. Bu terör hadisesinin geçmişine baktığınızda 40 yıla dayanan yıllardır hiçbir kural tanımaksızın orada cinayetler işleyen bir yapı var. Buna karşı zaman zaman alçalan, zaman zaman yükselen oranda Türkiye Cumhuriyeti, silahlı kuvvetleri ile, polisleri ile mücadeleye devam ediyor. Bu mücadelede gayret eden tüm kardeşlerimize kolaylıklar diliyoruz. Kazasız ve belasız çalışmalar diliyorum. Anadolu coğrafyası zor bir coğrafyadır. İçerisinde yaşadığımız ortam zor bir ortam. Etrafımızda yaklaşık 7 ülke, idare edilemez durumdadır. Libya´dan başlayarak Irak´a kadar devam eden, Kafkas coğrafyasından Avrupa´ya kadar devam eden bizim etrafımızda ki coğrafyada kan akıyor ve birçok ülkede idare edilemez duruma gelmiş durumdadır. Kendi ülkemizin içinde bulunduğumuz ortamda bu problemlerin olduğunu hepimiz biliyoruz. Son birkaç aydır devam eden ayrılıkçı, bölücü terör örgütüne karşı Türkiye Cumhuriyet hükümetinin AK Parti hükümetinin almış olduğu yerinde bir kararla sürdürülen mücadele artık etkili olmaya başlamıştır. 2 binden fazla terörist etkisiz hale getirilmiş, terörün beli kırılmış ve artık terör örgütü şaşırmış durumdayken bireysel olaylara, vur kaç taktiği ile bir takım olaylara, canice cinayetlere yönelmiş bir örgüt var karşımızda"
Sözlerinin devamında terör örgütü PKK´nın seçimleri istemediğini dile getiren Özhaseki, "Bu örgüt seçimleri de istemiyor. Türkiye´de özellikle huzuru da istemiyor ve barışı da dinamitlemek istiyor. Siyasi uzantılarının da barış özgürlük gibi söylemlerinin hiçbir anlamı yok. Kimsede bunlara aldanmıyor. Bu terör örgütünün son günlerde daralmışlığı, bitmişliği ve tükenmişliği bu tür olaylara da sebebiyet verecek şekilde gözüküyordu. Olayın siyasi temsilcilerinin yapmış olduğu açıklamalara bakarsanız, bu işi güya Türk Silahlı Kuvvetleri veya devletin güvenlik güçlerinin yaptığı gibi bir ima vermeye çalışıyorlar. Bu kabul edilemez bir durum. Erken hüküm vermek zor. Bunu kimin yaptığı ortaya çıkacaktır. Türkiye Cumhuriyeti bunu altından kalkacak güçtedir. Bunların faillerini bulacak güçtedir" şeklinde konuştu? HABER : C.USTEN / E.KİPMAN
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de