Tarih: 29.09.2017 15:04

AGÜ SPOR´DA İZİN SONA ERDİ

Facebook Twitter Linked-in

KIRMIZI-BEYAZLILAR, CUMARTESİ GÜNÜ TOPLANIYOR

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Kayserispor´da izin sona erdi. Kırmızı-beyazlı ekip, cumartesi günü toplanacak ve sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Mali kriz ile boğuşan AGÜ Spor´da sezon hazırlıkları yeniden başlıyor. Mersin´de Özgecan Aslan Hazırlık Turnuvası´na katılan ardından da Adana´ya turnuvaya katılmak üzere giden AGÜ Spor, Adana´da turnuvanın iptal olması üzerine Mersin´de hazırlık maçı yaparak ilimize dönmüştü.

İlimize dönen kırmızı-beyazlı ekip, iki günlük izne ayrılmıştı. İzni sonlandıran AGÜ Spor, cumartesi günü yeniden toplanacak ve ligin ilk haftasında oynayacağı Bornova Beckerspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Temsilcimiz ilk maçına 7 Ekim Cumartesi günü çıkacak. Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´nde oynanacak olan karşılaşma saat 16:00´da başlayacak.

Öte yandan mali krize henüz çözüm bulunmazken, Baş Antrenör Ayhan Avcı, AGÜ Gelişim´de forma giyen oyuncularının hazır olmaları içinde çalışmalarını sürdürüyor. İlk karşılaşma öncesinde yabancı oyunculara lisans çıkmazsa AGÜ Spor, sahaya AGÜ Gelişim oyuncuları ile çıkacak.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —