Tarih: 29.11.2018 16:32

ADNAN İNCETOPRAK

Facebook Twitter Linked-in

Kısa süre önce Sarraf ve Kuyumcular Dernek Başkanlığı´na seçilen işadımı Adnan İncetoprak Milliyetçi Hareket Partisi´nden Melikgazi Belediye Başkan aday adayı oldu. Parti binasında gerçekleştirilen basın açıklaması ile aday adaylığını kamuoyuna duyuran İncetoprak yaptığı değerlendirmede MHP´nin yerel seçimlere damgasını vuracağını iddia etti?

MHP İl Binasında gerçekleştirilen basın açıklaması ile , MHP´den Melikgazi Belediye Başkan aday aday adayı olduğunu açıklayan Sarraf ve Kuyumcular Dernek Başkanı İşadamı Adnan İncetoprak MHP´nin yerel seçimlere damgasını vuracağını iddia ederek şunları kaydetti? "Milliyetçi Hareket Partisi´nin şerefli neferleri, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi´nin Melikgazi Belediye Başkan aday adaylığımı açıklamanın onurunu ve gurur yaşıyorum. Yarım asırlık şanlı mazisiyle Milliyetçi Hareket Partisi, Allah´ın izniyle Mart 2019 yerel seçimlerine damgasını vuracaktır. Tüm Türkiye´de MHP´nin liyakat sahibi ve tecrübeli kadroları belediyecilikte yeni bir çağ açacaktır. Ben de bu uğurda sorumluluk alarak aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Davamıza olan inancımız, sahip olduğumuz siyasi duruş ve Melikgazi´ye sevgimiz, ile yola çıkıyoruz. Melikgazi´nin geleceği için, sorunlarını çözmek ve hizmet etmek için çıktığımız bu yolda onurlu, gururla ve mutluyum. Melikgazi´yi alt ve üst yapıdan turizme birçok alanda ayağa kaldıracak nitelikli kadrolar Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarıdır. Kapısı 7´den 70´e herkese açık, her mahalleye eşit ve adil hizmetin yapılacağı şeffaf bir yönetim anlayışı ile Melikgazi´ye hizmet edebilmek için kolları sıvamış bulunmaktayız. Eğer ki bu kararımız Melikgazi, partim ve benim hakkımda hayırlısı ise gerçekleşmesini Allah´tan niyaz ediyorum"

Basın açıklaması esnasında İncetoprak´a refakat eden MHP İl Başkanı Serkan Tok´da yaptığı kısa değerlendirmede 9 ilçenin adayının belirlendiğini belirterek "Adaylarımızı geçen hafta açıklasaydık 9 tane ilçemiz vardı. Genel merkezimizle yaptığımız istişarelerde belirlenen yerler vardı. Genel merkezimizin doğal olarak ayın 1´ine kadar çalışan devlet memurlarımızın hakkını yememek gibi doğal hakkı vardır. Onunda kullanılması en doğal takdirleridir. Karar genel merkezimizdedir" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —