Tarih: 23.12.2014 20:32

Açılmadan Örnek Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Bilim Merkezi yapmak için çalışmalara başladı ve bu çalışmalara ışık tutması için Kayseri Bilim Merkezi`ne bir inceleme gezisi düzenledi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi`nden daire başkanları ve diğer yetkililer ile Sütçü İmam Üniversitesi öğretim üyelerinden oluşan heyet, Kayseri Bilim Merkezi`ni gezdi. Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Daire Başkanı Hamdi Elcüman tarafından gezdirilen heyet, Kayseri`nin örnek projeler geliştirmeye devam ettiğine vurgu yaptı.

"KAHRAMANMARAŞ İÇİN REFERANS"

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Fatih Yanardağ, Kahramanmaraş`ta Bilim Merkezi sürecinin yeni başladığını, Kayseri`nin ise çok başarılı bir noktaya getirmiş olduğunu gördüklerini belirtti. Yanardağ, "Hem mekan tertibi, hem proje, hem tasarım, hem alanın genişliği noktasında Kayseri`ye yakışan bir bilim merkezi olacağı kanaatindeyim. İnşallah açılışında da gelip göreceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki`yi böyle bir projeyi gerçekleştirdiği için tebrik ediyoruz" dedi.

Kahramanmaraş Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Mesut Bilginer de, Kayseri Bilim Merkezi`nin Kahramanmaraş için referans olacağını belirterek, Bilim Merkezi binasını gezdiklerini ve hayran kaldıklarını söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —