Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin Mimarsinan Parkı´nda oluşturduğu Ramazan Sokağı´nın ilk gününe ilahi ve marşlarıyla dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkaran Sufi Mehter de katıldı. Konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte izledi.
Büyükşehir Belediyesi´nin Ramazan Sokağı´nda oluşturduğu etkinlik alanı yapılan süslemelerle de dikkat çekici bir alan oldu. Ağaçlar ve aydınlatma direklerindeki süslemeler oldukça dikkat çekiciydi. İşte bu ortamda Ramazan Sokağı´nın ilk etkinliğine Sufi Mehter de katıldı.
Sufi Mehter tarafından okunan ilahi ve marşlara zaman zaman seyirciler de eşlik etti. Bu güzel anı kalıcı hale getirmek isteyen pek çok izleyici cep telefonlarıyla konserden görüntüler aldı. Sufi Mehter konserini Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik eşi İkbal Çelik ile birlikte izledi.
Konser sonrası kürsüye çıkarak Sufi Mehter´e konseri nedeniyle teşekkür eden Başkan Mustafa Çelik, "Osmanlı´nın zaferden zafere koşmasının ardındaki gücü bize gösterdiniz. Allah razı olsun. Bugünlerde de kahraman askerimiz ve polisimiz hain terör örgütünün kurduğu tuzaklara karşı bu vatanın bölünmez bütünlüğünü aynı aşkla ve aynı şevkle savunuyorlar. İnşallah terörün başını ezecekler ve kısa sürede huzurlu günlere kavuşacağız" dedi.
Gecenin sonunda ise etkinlikleri izleyen seyirciler arasından Mustafa Çelik tarafından çekiliş yapılarak çekilişten çıkan izleyicilere çeşitli hediyeler verildi.
Ramazan Sokağı etkinlikleri farklı gösterilerle saat 16.00´da itibaren açılarak Kayserililere hizmet verecek. İftardan sonra çocuklar için başlayacak olan etkinlikler teravih namazından sonra da tanınmış sanatçı ve grupların katılımıyla devam edecek. Sufi Mehter ile başlayan etkinliklere bu hafta şu isimler katılacak.
6 Haziran Pazartesi Eşref Ziya Terzi
7 Haziran Salı İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven
8 Haziran Çarşamba Grup Dergah
9 Haziran Perşembe Ömer Karaoğlu
10 Haziran Cuma Vehbi Vakkasoğlu
11 Haziran Cumartesi Mustafa Ceceli
12 Haziran Pazar Dr. Adem Ergül
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Ay Yıldızlı Türk Bayrağı’na yönelik saldırıyı sert sözlerle kınadı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi KASKİ, merkez ilçelerin içme suyu altyapısını güçlendirmek amacıyla Melikgazi ve Talas’ta 10 yeni sondaj kuyusu açılması için Şubat ayında ihaleye çıkıyor.
Süper Lig’in 19. haftasında RAMS Başakşehir’i konuk edecek olan Kayserispor, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Direktör Radomir Dalovic yönetiminde start verdi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, TBMM’de yaptığı açıklamalarda Kayseri’ye kazandırılacak tarıma dayalı yeni yatırımlar, Sera OSB projesi ve istihdam hedefleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Detaylar Haberimizde..
Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.
Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.
Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...