ACEMİ EKİP ALTAY, KAYSERİ’Yİ EZDİ ALTAY 3-0 YUKATEL KAYSERİSPOR

ACEMİ EKİP ALTAY, KAYSERİ’Yİ EZDİ ALTAY 3-0 YUKATEL KAYSERİSPOR

 

Süper Lig’in ilk hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor deplasmanda Altay’a konuk oldu. Karşılaşma lige uzun süreden sonra ilk defa çıkan Altay’ın 3-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

 

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Suat Arslanboğa, İsmail Şencan ve Ali Tuna hakem üçlüsü görev yaptı.

 

İlk yarı Kayserispor’un santra vuruşu ile başladı. 8. dakikada gelişen Altay atağında, kaleci Doğan’ın hatasıyla topu kapan Pinares, Bamba’yı topla buluşturdu. Bamba altı pas üzerinden topu boş kaleye gönderdi ve skor 1-0 oldu. 24. dakikada sol kanattan gelişen Altay atağında, Rodriguez’in ortasında Murat topa gelişine vurdu, top direkten oyun alanına geri döndü.  45+1. dakikada sağ kanattan atak yapan Altay’da Pinares’in pasıyla topla buluşan Cebrail, topu yerden kale önüne çevirdi, Bamba topuk vuruşuyla topu filelerle buluşturdu ve skor 2-0 oldu. İlk yarı bu skor ile son buldu.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısı Altay’ın santrası ile başladı. Mücadelenin ikinci yarısına etkili başlayan ekip, Altay oldu. 49.dakikada Bamba, ceza sahası içerisine girdi, şutunu çekti kaleci Doğan topu kontrol etmeyi başardı. 86.dakikada Altay, Da Sılva’nın ayağından bulduğu golle skoru 3-0 yaptı. Mücadele bu skor ile son bulurken Yukatel Kayserispor, sezona mağlubiyetle başlamış oldu. 

 



Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de
Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı
2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı
Karagümrük imha planı hazır
Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’
Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı
Şimdi sırada karagümrük var
2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti