Tarih: 04.11.2011 12:04

METRO TOPTANCI MARKET AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

 

 METRO Toptancı Market Anbar Mahallesi, Ankara yolu üzerinde hizmete açıl­dı. Açılışa Vali Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediye Başka­nı Mehmet Özhaseki, Koca­sinan Belediye Başkanı Be­kir Yıldız, Melikgazi Bele­diye Başkanı Memduh Bü­yükkılıç, Metro market Ge­nel Müdürü Kubilay Özer­kan, Ticaret Borsası Baş­kanı Şaban Ünlü, Sana­yi Ticaret il Müdürü Kamil Akçadırcı ve davetliler ka­tıldı. 21.’inci Mağazasını Kayseri’ye açan Metro Top­tancı Market’in açılışında konuşan Mağazası İşletme Müdürü Cenk Gürbüz, ma­ğaza hakkında teknik bilgi­ler verdi. Gürbüz, “ Kayse­ri de en iyi hizmeti vermeye çalışacağız” dedi.

 

Metro Toptancı Mar­ket Genel Müdürü Kubi­lay Özerkan’da, “Türkiye bi­zim için yatırım ülkesi, bu ülke bize gelecek vaat edi­yor. Biz yaptığımız yatırım­larla Türkiye’ye olan inan­cımızı devam ettiriyoruz. 21.mağazamızı Kayseri’de açmaktan mutluluk duyu­yoruz. Buraya 14 milyonluk yatırım yaptık. 230 aileye iş imkanı sağladık” şeklinde konuştu.

 

Son olarak konu­şan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhase­ki ise, Kayserinin giderek büyüdüğüne dikkat çekti. Kayseri’de Valilik, Siyaset kurumları, sivil toplum ku­ruluşları ve belediyeler ola­rak uyum içerisinde çalış­tıklarını hatırlatan Özhase­ki, “belediye olarak alt yapı ve üst yapı sorumuz kalma­dı” diye konuştu. Erciyes Master planından da bahse­den Özhaseki, “Kayseri sağ­lıkta, ticarette, sanayide, kültürde, sanatta, eğitimde, doğru işler yapıyor doğru adımlar atıyor. Bu manada baktığımızda bu şehir geliş­mektedir” diye konuştu.

 

Konuşmaların ar­dından Metro Toptancı Market’in açılışı Vali Mev­lüt Bilici ve davetlilerce açıl­dı. Açılışın ardından davet­liler mağazayı gezdi. Metro Toptancı Market 7 bin met­rekare alanda ISO ve ISF standartlarında hizmet ve­recek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —