5 Ağustos 2007`de Yenişehir semtindeki kanal boyunda aracının önü kesilerek zorla araçtan indirilip başka bir araçla kaçırıldığı iddia edilen ve o gün bu gündür kendisinden haber alınamayan Ünsal Akdur`un anne babası oğulları için göz yaşı döküyorlar... Turgut Reis mahallesinde market işletmeciliği yapan ve aaynı zamanda düğün salonlarında müzisyen olarak hayatını kazanan Ünsal Akdur``un bulunması için çalmadık kapı bırakmnadıklarını ancak bir sonuç alamadıklarını belirten baba Galip Akdur haber ekibimize yaptığı açıklamada yedi yıl önce yaşananları anlatırken oğlunda ayrı geçen zamnın omuzlarına çöken ağırlığı ve yüzüne yansıyan keder aslında her şeyi tek tek dillendiriyordu... Baba Akdur olayı kısaca özetlerken şunları aktardı.. "Oğlumla beraber market çalıştırıyordum. Ekstra olarak düğünlere gidiyordu. Kayıp olduğu günde düğün salonundan telefon geldi. Oğlum giyindi kuşandı düğün salonuna gitti. Düğün bittikten sonra beni marketten alıp Yenidoğanda ki evimize bıraktı. Sonrasında evine gitti. Görgü tanığının anlattığına göre siyah renkli transit arcın içindeki kimliği belirsiz şahıslar oğlumun aracının önünde kırmışlar. Araçtan inen bir kişiyle sözlü sataşma olmuş. Ardından 4-5 kişi daha gelmiş ve olay büyümüş. En sonunda kavga ettikleri kişiler oğlumu arabaya zorla bindirip götürmüşler. O gün bugündür olayın üzerinde 7 yıl geçti ve oğlumdan ne bir haber, ne bir iz var”
Vali Orhan Düzgün ve Emniyet Müdürü İbrahim Kulular `dan da oğullarının bulunması için özel ekip talep eden baba Galip Akdur, gözyaşlarına boğulurken oğlunu bulması için Ankara’ya gittiğini hatırlatıp “Çalmadığım kapı kalmadı. Hiçbir neticeye ulaşamadım. Sürekli aranıyor deyip gönderiyorlar. Artık dayanıcak gücüm kalmadı” ifadesini kullandı.
59 yaşindaki Anne Gülbeyaz Akdur ise 7 yıldır kayıp olan oğlu için gözyaşları döktüğünü, başka çarelerinin kalmadığını belirtti. Gözü yaşlı anne yaşadığı acıyı ve yaşananları anlatırken göz yaşları sel olup aktı.... “ Kaybolduğuna dair bir ipucu da mı olmaz bu böyle olur mu? Oğlum kayıp. Biz de böyle perişanız. Ağlaya ağlaya yatıyor, ağlaya ağlaya kalkıyoruz. Aslan gibi babayiğit kayıp. Bir kadından şüphelendik. Kadının ifadesini aldılar bişey çıkmadı. Başka kimseden de şüphelenmiyoruz. Yavrum işten eve, evden işe gidiyordu. İnşallah Allah bir yerden çıkarır diye o güvenceyle sabrediyoruz. Bir umitle bekliyoruz”
Ünsal Akdur`un kaçırıldığı tarihte hamile olan eşinin üç ay sonra doğum yaptığı, ardından da çocuklarını alarak babaevine döndüğü ve sonrasında evlendiğini belirten gözü yaşlı anne bu durumun acılaının üzerine tüy diktiğini vurgulayarak, kaybolduğunda 13 yaşında olan kızını önceki gün nişanladıklarını belirtip yaşadıkları trajedinin geride kalanları nasıl yaraladığını anlatarak yetkililerden yardım istedi..
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de