Tarih: 28.10.2018 20:48

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

Facebook Twitter Linked-in

29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamaları Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla start aldı. Tören sonrasında Vali Süleyman Kamçı, tüm Kayseri halkının Cumhuriyet Bayramı´nı kutladı.

Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Törende ilk olarak Atatürk anıtına Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesinin çelenkleri konuldu.

Törende daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törene, Vali Süleyman Kamçı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri 2´inci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, komutanlar, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler ve öğrenciler katıldı.

Törenin ardından açıklama yapan Vali Süleyman Kamçı tüm Kayseri halkının Cumhuriyet Bayramını kutlayarak şöyle konuştu: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı en büyük bayramımız. Tüm Kayserililerin Cumhuriyet Bayramı´nı kutluyorum bu bayramın önemini çok iyi anlamamız, çocuklarımıza çok iyi anlatmamız gerekiyor. Cumhuriyetin ilanının kutlandığı 95. Yıl dönümü nice 95 yıllara diyorum.?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(28 Ekim 2018) 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN
KAMÇI : NİCE 95. İNCİ YILLARA

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —