Tüm dünyada işçi ve emekçiler tarafından Emek, birlik ve dayanışma günü' olarak kutlanan 1 Mayıs ülkemizde ve ilimizde de işçi sendikalarının organize ettiği türlü etkinliklerle kutlandı... İlimizdeki kutlamalar DİSK önderliğinde CHP, KESK, ADD, HDP, TKP, SDP gibi sivil toplum kuruluşları mensuplarının bir araya gelmesi ile Kurşunlu Otoparkı'nda halaylarla kutlandı DİSK'in miting alanın da Türk bayrağına izin vermemesini protesto ederek tören alanını terk eden Vatan Partisi ve TGB temsilcileri ise İşçi vatansız 1 Mayıs bayraksız olmaz' pankartıyla durumu protesto edip alternatif kutlama programı tertiplediler
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' etkinlikleri için Sivas Caddesi'nde toplanan grup, buradan sloganlar atarak Kurşunlu Otoparkı'na kadar yürüdü. Burada toplanan sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri türküler eşliğinde halaylar çekerek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladılar.
Etkinliğin organizasyonunu üstlenen DİSK'in miting alanında İstiklal Marşı ve Türk Bayrağını kabul etmemesini protesto eden Türk-iş, Ankara'daki mitinge katılırken Vatan Partisi ve TGB ise Cumhuriyet Meydanı'nda ayrı bir kutlama düzenledi. Burada İşçi vatansız 1 Mayıs bayraksız olmaz' pankartıyla protesto eden Vatan Partililer, işçi gençlik el ele tam bağımsız Türkiye' ve Vatan emek namus, yaşasın 1 Mayıs' sloganları arttı.
Grup adına bir konuşma yapan Vatan Partisi İl Başkanı Prof. Dr. Eyüp Selahattin Karakaş, işçi haklarını savunmak için öncelikle bağımsızlığı, milli egemenliği, vatanı ve bayrağı savunmak gerekir. Bayraksız işçi bayramı kutlanmaz. Vatanı, bağımsızlığımızın simgesi olan bayrağı savunmayan hiçbir hareket emeğin namusunu savunmaz. Haklar, Türk bayrağının altında korunur. İşçi bayramı Türk Bayrakları altında kutlanır. Türk Bayrağının bulunmadığı hiçbir meydanda Vatan Partisi bayram kutlamaz değerlendirmesinde bulundu
Öte yandan sabah saatlerinde 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlaması münasebeti ile Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen Aksiyon-İş, Pak-İş ve Cihan-Sen üyelerinden oluşan 60 kişilik grupda Cumhuriyet Meydanın da toplanıp basın açıklaması yaptılar
Konuşmanın ardından Beyaz Güvercin' uçurarak Barış' çağrıları yapan grup olaysız bir şekilde dağıldı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de