Tarih: 14.07.2021 17:35

15 TEMMUZ HALAT ÇEKME ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI

Facebook Twitter Linked-in

KABAKÇI, “TÜM PAYDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Türkiye Halat Çekme Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Birlik Günü Develi Kulüpler Arası Halat Çekme Şampiyonası tamamlandı.

Develi Stadyumu’nda düzenlenen Şampiyonaya Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Şampiyonanın açılış yarışmasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Develi Kaymakamlığı karşı karşıya geldi. Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakaların ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları protokol tarafından verildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı müsabakalar sonunda yaptığı açıklamada, "Develi’deki Spor coşkusunu ve çocukların gözlerindeki heyecanı görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu tür müsabakalarla çocuklarımızı spor tesislerimize çekmek bizim hep söylediğimiz gibi sporun tabana yayılması ve spor kültürü açısından büyük önem arz ediyor. Verdikleri desteklerden dolayı Halat Çekme Federasyonuna, Develi Kaymakamlığı, Develi Belediye Başkanlığı ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —