10 SOKAĞA 6 BİN TON ASFALT KULLANDILDI

10 SOKAĞA 6 BİN TON ASFALT KULLANDILDI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Küçükali ve Karacaoğlu Mahallelerinde yol yenileme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile 10 sokak ile bunlara bağlantılı tüm yollarda asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Köşk Mahallesinin son dört yılda büyük gelişme ve yapılaşma gösterdiğini ancak yolların bu süre zarfında alt yapı yatırım çalışmaları ile bozulduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, 10 sokak ve bunlara bağlantılı yollarda 6 bin ton asfalt kullanıldığını belirtti.

Her iki mahallede yapılan asfaltlama çalışmasında yaya yolların da onarıldığını ve yenilendiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Küçükali ve Karacaoğlu mahallelerinde yer alan 10 sokak da asfaltlama,yol düzenleme ve genişletme çalışması yapıldı. Bu yollara bağlantılı diğer yollarda da aynı çalışmalar yapıldı. Bu çalışmaları yaparken her zaman olduğu gibi alt yapıda bütünlük sağlamak için diğer kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışma yerine getirilmiştir.
Karacaoğlu Mahalle Muhtarı Timur Barlas ile Küçükali Mahalle Muhtarı Bekir Bulduk, yapılan çalışma ve hizmetlerden teşekkür ederek, yapılan muhtarlar toplantısında bu sokaklar ile bunlara bağlantılı yollarda asfaltlanması istediklerini ve bu isteklerin hemen yerine getirildiğini söylediler.



Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi
"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"
Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet
Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri
“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”
Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti
Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf
Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı
Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti
Talas Belediyesi'nde vergi mesaisi
Kayseri’de havalar ısınacak
Kayseri Kariyer Merkezi Projesi ile 5 bin 757 kişi iş buldu
“Geri dönüşümle geleceği ve doğayı koruyoruz”
Gençlik Haftası Kayseri’de dolu dolu geçecek
“Başkan Yalçın bize özgürlüğümüzü verdi”