‘YILIN ANNESİ' OLMAYI EN ÇOK O HAKETTİ

‘YILIN ANNESİ

KAYSERİ'DE EŞİ YOĞUN BAKIMDA OLAN, BİR ÇOCUĞU ENGELLİ OLAN KANSER HASTASI SAFİYE ÇEVİKEL'E AK PARTİ KAYSERİ TEŞKİLATI TARAFINDAN ‘YILIN ANNESİ' ÖDÜLÜ VERİLDİ

AK Parti Kayseri Kadın Kolları tarafından düzenlenen ‘Anneler Günü' törenine AK Parti Kayseri milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, Pelin Gündeş Bakır, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı ile çok sayıda partili katıldı.
Törende Safiye Çevikel'e ‘Yılın Annesi' ödülü verildi. Çevikel'e ödülünü AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı takdim etti. Çevikel, Hepinizin anneler gününü kutluyorum, ayrıca engelli çocuklarım olduğu için de engelliler haftanızı kutluyorum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan arkamızda olduğu için ona teşekkür ediyorum. Bütün engellileri severek, sayarak, engelli çocuklarımızla her şeyi başaracağımıza inanıyorum. Engellileri engelli olarak görmüyorum. Engelli çocuklarımıza bizim olmasa da her zaman sevgiyle yaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Beni bu ödüle layık görenlere çok teşekkür ediyorum. Bu kadar zorluğun içinde bu ödül beni çok mutlu etti” diye konuştu.
Pakırtaşı, Çevikle'in, bütün bu zorluklara rağmen annelik görevini yerine getirmeye çalışmasıyla bu ödülü en çok hak edenlerden olduğunu söyledi. ‘Cennet anaların ayakları altındadır' sözünü hatırlatan Pakırtaşı, AK Parti hükümetinin, anneleri rahat ettirecek tüm icraatlarda elini taşın altına koyduğunu söyledi.



“19 Mayıs milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır”
“Gençlik Yürüyüşü” Etkinliği gerçekleştirdi
Özel çocuklara "QR kodlu" koruma
"Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak"
Başkan Yalçın: “19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından biridir”
Kayseri Üniversitesi 6 yaşında
Başkan Özdoğan: “Hacılar’da mozzarella peyniri üretilecek”
Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi
"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"
Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet
Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri
“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”
Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti
Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf
Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı