Tarih: 11.01.2026 12:57

TBMM Engelli Komisyonu’ndan Kayseri’ye çalışma ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri'ye çalışma ziyareti gerçekleştiren TBMM Engelli Bireylerin Toplumsal Hayata Katılımlarının Güçlendirilmesi Komisyonu Başkanı ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen görüşmede; engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarının artırılması, karşılaştıkları sorunların yerinde tespit edilmesi ve bu sorunlara yönelik kalıcı çözüm önerileri ele alındı. Vali Gökmen Çiçek, Kayseri'de engelli bireylerin yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik yürütülen projeler hakkında heyete bilgi verdi.

Ziyarette, kamu kurumları ile yerel yönetimler arasında iş birliğinin önemine dikkat çekilirken, sahadan elde edilecek verilerin Meclis Araştırma Komisyonu çalışmalarına katkı sunacağı vurgulandı.

Vali Çiçek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti. Ziyaret, karşılıklı değerlendirmelerin ardından sona erdi. Heyete ayrıca Hulusi Akar, Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Bayar Özsoy, Dursun Ataş, Şaban Çopuroğlu, Konya Milletvekili Latif Selvi, Elazığ Milletvekili Erol Keleş ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç eşlik etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —