Melikgazi İlçe Müftülüğü'nün düzenlediği İrfan Okumaları programında bu hafta Doğu ile Batı arasındaki düşünce dünyası masaya yatırılacak. Katılım ücretsiz, davet tüm öğrenciler için.
Kayseri'de iki haftada bir düzenlenen İrfan Okumaları programı yarın yeniden öğrencilerle buluşuyor. Melikgazi İlçe Müftülüğü tarafından yürütülen etkinlik, gençlerin manevi ve fikri gelişimine katkı sunmayı hedefliyor. Programda bu hafta "Doğu Batı arasında İslam" kitabı ele alınacak. Üniversite öğrencileri, müzakere yöntemiyle kitabı birlikte değerlendirip tartışacak. Yetkililer, etkinliğin düşünce dünyasını zenginleştiren ve değer temelli bakış açısı kazandıran bir içerik sunduğunu belirtiyor.
Etkinlik, Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Konferans Salonu'nda yarın saat 18.00'de başlayacak. Kentte bulunan tüm öğrenciler programa davet edildi.
