Tarih: 13.01.2026 12:07

İncesu’da 20 araç ve 70 personelle karla mücadele

Facebook Twitter Linked-in

İncesu Belediyesi, ilçede etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksama yaşanmaması için karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Belediye bünyesinde görev yapan 20 araç ve 70 personelden oluşan ekipler, yağışın başlamasıyla birlikte sahaya indi.

Ekipler; ana arterler başta olmak üzere mahalle yolları, bağlantı güzergâhları ve kritik noktalarda yol açma ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarla ilçeye bağlı tüm mahalle yollarının ulaşıma açık tutulması hedeflendi.

Karla mücadele faaliyetleri, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek'in koordinasyonunda yürütüldü. Kurulan kriz merkezinden sahadaki ekiplerle sürekli iletişim sağlanarak çalışmalar anlık olarak yönlendirildi. Yapılan müdahaleler sonucunda mahalle yollarının büyük ölçüde ulaşıma açıldığı, buzlanma riskine karşı da gerekli önlemlerin alındığı bildirildi.

Belediye yetkilileri, kar yağışının devam etme ihtimaline karşı ekiplerin hazır bekletildiğini belirterek, vatandaşların güvenli ulaşımı için çalışmaların süreceğini ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —