Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, oyunu eşi Emel Palancıoğlu ile birlikte Melikgazi Şükrü Başyazıcıoğlu İlköğretim Okulu 1639 nolu sandıkta kullandı.
Başkan Palancıoğlu ve eşinin oy kullanımına AK Parti Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin, il ve ilçe yönetiminden partililer katıldı. Eşi Emel Palancıoğlu ile birlikte zarfı sandığa atan Başkan Palancıoğlu, çıkışta kısa bir değerlendirmede bulundu.
Başkan Palancıoğlu, seçimlerin ülkemize hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Allah hayırlı mübarek etsin." dedi. Bu seçimlerin önemine değinen Başkan Palancıoğlu, "Ben belki de son 150 yılın en önemli seçim dönemimizi geçirdiğimi düşünüyorum. 2015 yılı zannediyorum ileride çok anılacak bir yıl olacak. Yurtdışı güçlerin ülkemiz üzerinde planlar kurduğu, oyunlar oynadığı, çeşitli sıkıntılar çıkarttığı bir dönemdeyiz. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Bu seçimlerin hem birlik, hem beraberlik, hem istikrar hem de ülkemizin geleceği için güzel bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum. Oyumuzu bu şekilde dua ederek kullandık. İnşallah bu akşam sandıklar açıldığında da ülkenin istikrarına yönelik güzel sonuçlar çıkacağına eminim. Rabbim birlik ve beraberlik içinde yaşamamızı nasip etsin, düşmanlarımızın da hedeflerine ulaşmasını engellisin. Bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmayı gerektirmesin. Milletimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.