Tarih: 11.01.2026 22:09

Baki Ersoy’dan okullar için yeni müjde...

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri televizyonları ve radyolarının ortak canlı yayınında, Hunat TV Genel Yayın Yönetmeni Kürşat Açıkgöz'ün sorularını yanıtladı. Programda, Kayseri'de eğitim veren okullarda hijyen ve temizlik konusunda artan şikâyetler gündeme geldi.

En kısa sürede harekete geçilecek…

Kendisine de bu yönde çok sayıda talep ve şikâyet ulaştığını ifade eden Ersoy, konunun takipçisi olacaklarını belirtti. Kayserili iş insanı Abdullah Keskinkılıç ile yapılan istişarelerin ardından harekete geçileceğini söyleyen Ersoy, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmeler gerçekleştireceklerini açıkladı.

Ersoy: "Elimizden geleni fazlasıyla yapacağız"

Baki Ersoy, öğrencilerin sağlıklı ve temiz bir eğitim ortamında bulunmasının öncelikleri arasında yer aldığını vurgulayarak, "Okullardaki hijyen konusunda ne gerekiyorsa yapılacak. Bu konuda elimizden gelenin fazlasını yapacağız" ifadeleriyle Kayserili öğrenci ve velilere müjde verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —