Tarih: 22.01.2026 19:59

Acil servis personeline oryantasyon eğitimi

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Devlet Hastanesi'nde acil serviste görev yapan sağlık personeline yönelik oryantasyon ve motivasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop ve hastane yönetimi, acil servis personeliyle bir araya gelerek düzenlenen eğitimde özellikle göreve yeni başlayan personelle tanıştı. Eğitim kapsamında sağlık çalışanlarının talep ve sorunları dinlenirken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda acil servis hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulmasına yönelik değerlendirmeler yapıldı.

Acil serviste görev yapan tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başhekim Doç. Dr. İsmail Altıntop, sağlık çalışanlarına görevlerinde başarılar dileyerek eğitimin hizmet kalitesine olumlu katkı sağlayacağını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —