Kayseri Ortaanadolu Rd. Televizyon. ve Yay Tic San AS Kayseri'nin en köklü havza kuruluslari arasinda yer almaktadir. Kayseri Ortaanadolu Rd. Televizyon. ve Yay Tic San A.Ş. Kay-Tv, Kayseri Haber Gazetesi ve Kay Radyo olmak üzere üç medya kurulusu bulunmaktadir.

Sahasinda 1995 yildan bu yana servis veren Kayseri Ortaanadolu Rd. Televizyon. ve Yay Tic San AS Kayseri'nin en etkili medya kuruluslari arasindadir. Mayis 2014'ten itibaren yeni bir yönetim ve yeni bir anlayış yayin hayatini sürdüren Kayseri Ortaanadolu Rd. Televizyon. ve Yay Tic San AS yayin organlari, devletin birliği ve milletin bütünlügü, milli ve manevi degerler ile temel hak ve hürriyetlere saygi anlayisi içerisinde yayin hayatini sürdürmektedir. Yerel bir anlayisla, yerelde yapilanlari ve yapilmayanlari bardagin bos ve dolu tarafin beraber mi yayin anlayisini sürdüren Kayseri Ortaanadolu Rd. Televizyon. ve Yay Tic San AS halkin ve Hakk'in sesi olmayi siar edinmistir.

Kayseri Ortaanadolu Rd. Televizyon. ve Yay Tic. San. AŞ. yayin kuruluslarinin her birinin kendi sahalarinda etkili olmasi, elektronik ve degerlendirilmesizin en uygun şekilde sunulmasi.