MUSTAFA GÜRBÜZ


YAZIK ETTİLER BU SEZONA!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Ne desem bilemiyorum. Sezonun son maçında, başında yardımcı antrenörle sahaya çıkan Kayserispor, maalesef istenilen oyunu ortaya koyamadı ve maçtan mağlup ayrıldı. Bu durum tabiî ki de canımızı sıkıyor. Maçın daha başından itibaren boşvermiş bir şekilde oyuna başlayan Kayserispor´da futbolcuların, kazanılacak son 3 puana dahi hiç saygıları yoktu. ?Umarım teknik heyet değişimiyle bir toparlanma sürecine girerler´ diyemeyeceğim çünkü sezon bitti.

Sadece yönetimden şunu bekliyorum. Bu kadar umursamaz bir oyun ile sahada koşuşturduğunu düşünen bu futbolculara; nasıl ki galibiyetler sonrasında primler veriliyorsa, kaybettikleri içinde ceza primi verilsin. Sezonun son haftasında maçı kazansak belki de ilk 8 içerisinde olacağız ve alacağımız bakıyorum da 82.dakikaya kadar sahada pek varlık gösteremeyen Kayserispor daha sonrasında bulduğu gollerle çabalamaya çalıştı. Bu maçta Mendes´in inadı birazcıkta son anlardaki gollerin gelmesini sağladı.

Diğer oyuncularımızın varlıkları ile yoklukları pek hissedilmedi. Bu sezona gerçekten yazık ettiler. Kayserispor eğer ki, ilk yarıdaki performansını koruyabilseydi şimdi daha farklı konuşuyor veya yazıyor olacaktık. Bence bu bir ?ihanet´tir. Tırnak içinde belirtmemin sebebi ise bazı oyuncuların bu durum dışında olmalarıdır. Hem ilk 8 içinde olmayı ve ekstra kazanılacak bir parayı, hem de bu maçın galibiyet primini Kayserispor alamadı. Yönetim para diye kıvranırken futbolcuların tuzu kuru davranması inanın bana çok dokundu. Bu sezona gerçekten yazık ettiler?