MUSTAFA GÜRBÜZ


TRANSFER DÖNEMİ RENKLİ GEÇECEK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da yeni dönem için geri sayım başladı. Öncelik takımın yapısı desek de, aslında nasıl bir kadronun ortaya çıkacağını şimdiden her kesim merakla bekliyor. Bu konuda ligin bitmesini bekleyen yöneticiler, önlerinde uzun bir sürenin olduğunu belirterek yapılan görüşmeleri dahi gizliden yürütmeye çalışıyorlar. Takımda transfer görüşmeleri dediğinizde birçok futbolcunun takımdan ayrılacağını biliyor, bu konuda söz dönüp dolaşıp Deniz Türüç´e geliyor.

Bu futbolcunun Kayserispor´la sözleşmesi devam ediyor. Şimdilik istekli olanların buna göre davranması gerekiyor. Bonservis bedeli olarak da 10 milyon Avro´nun yazılı olduğunu biliyoruz. İyi de bu fiyat, bu ekonomik koşullarda ödenip de transfer gerçekleştirilebilir mi? İşte tüm bu konularda kamuoyu da kendi arasında bu soruların cevabını araya dururken, futbolcu ile ilgili olarak birkaç ay öncesinde kulağıma gelen bir fısıltıyı bu köşeden sizlerle paylaşmaya çalışmıştım. Her ne kadar futbolcuya talipler çok dense de, sadece Galatasaray´ın ciddi olarak ilgilendiğinden bahsetmiş ve belli bir rakamda da anlaşmanın prensip olarak yapıldığı kulağıma gelmişti. Umarım bu rakamlar konusunda üç aşağı beş yukarı bir ortak zemin bulunur da, kulübün maddi sıkıntılarının olduğu şu günlerde yönetimin eli rahatlar.

Kayserispor´da biz her ne kadar bu şekilde düşünsek de, takımın başında yer alan Teknik Direktör Hikmet Karaman da, Deniz Türüç´ün yurt dışına gitmesi gerekliliğinden bahsediyor. Bakalım Deniz nereyi tercih edecek?

Bu arada Kayserispor´da sadece Deniz´e değil, Lung için de ciddi tekliflerin olduğunu söyleyerek renkli bir transfer dönemi geçireceğimizin de müjdesini şimdiden sizlerle paylaşmış olayım?