MUSTAFA GÜRBÜZ


TRABZON KARŞISINDA KÖTÜYDÜK

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Süper Lig’de milli ara öncesinde son maç olarak yorumladığımız ve verilecek arayı moralli bir şekilde geçirebilmek adına galibiyet istediğimiz Trabzon maçından, ne yazık ki istediğimiz sonucu alamadık. Sahamızda oynadığımız maçta farklı sonuçlarla da karşı karşıya kalacağımızı bilsek de, yine de sahadan 2-1 gibi komik bir skorla mağlup ayrıldığımızı belirtsem, izlemeyenler nasıl yani diyebilirler.

Rakibin ilk yarıda ortaya koyduğu oyun ve performans sonrasında sadece bu kadarını söylesem sanırım yeterli olacaktır. Direkten dönen top mu dersiniz, kaleci ile karşı karşıya kalan rakibin beceriksizliği mi ya da kaleci Lung’un başarısı mı, ne desem bilemiyorum? Bizim ilk yarı ve ikinci yarı olmak üzere, orta sahada topa sahip olduğumuzu belirtsem de, rakibin kale alanındaki beceriksizliklerimizi veya yaklaşamamamızın sonucun bu şekilde olmasında etkili olduğunu belirtmek isterim. Yani anlayacağınız ortada bir maç ama ikinci yarıya bakarsak.

Kayserispor’da ilk yarıda koşan futbolcuların ikinci yarıya nefesleri yetişmedi. Bazıları sahada gezinmek durumunda kaldı. Hal böyle olunca da rakibin karşısında eksik oynamak durumunda kaldık. Gerçi Trabzonspor’da ikinci yarıya bakarsak, bizden aşağı kalır yanları yoktu. Sadece 90 dakika boyunca kalemize kontrataklar yapmaları haricinde! Yani kısacası milli araya pek de hoş girmedik. Kaybettiğimiz bir maç sonrasında umarım toparlanmamız çabuk olur da, aradan sonra ilk maçta puanları hanemize yazdırabiliriz…