MUSTAFA GÜRBÜZ


TARAFTARA EK BİLET!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Kayserispor taraftarına sevindirici haber geldi. Daha önce açıklanan bilet sayısı konusunda Kayserispor taraftarının yetersiz açıklamaları, yöneticileri harekete geçirdi. Kayserispor´da yöneticilerin de rakip kulüpten verebilecekleri ek sayıyı kullanmak istediklerini söylemeleri, aslında taraftarın yüzünü güldürdü. 30 otobüsü dolduran ve daha maça iki gün kalmasına karşın araç sayısında da artış yapan taraftarlar sadece bilet bulmakta sıkıntı yaşıyorlardı. Yapılan bu çalışma ile stada girerek takıma destek konusunda tüm sorunlar aşıldı.

Kayserispor´da taraftarın bu maça olan ilgisi ise Başkan Erol Bedir´in yaptığı açıklamalardan kaynaklanıyor. Başkan Bedir, özellikle ligde alacakları puanlarla 25´in üzerine çıktıklarında ortaya farklı hedefler koyacaklarını söyledi. Bu da yönetimin sezon sonunda gözünü daha yukarılara diktiğinin resmidir. Alınacak 25 puan ve üzerinde ise Avrupa Kupaları hedefte olacak. Bu hedefi gerçekleştirebilmek için de ikinci yarıda takımın bazı takviyeler yapması gerekiyor. Bu nedenle de teknik heyetin ve yönetimin kısa sürede etkili işler yapması gerekiyor.

Taraftarlar da bunun bilinci ile Gençlerbirliği maçı ve sonrasında oynanacak olan bir maçtan daha alınacak galibiyet ile hedefin gerçekleşmesini ve transfer çalışmalarının da kısa sürede başlamasını istiyorlar. En azından daha iddialı bir yapı oluşturulması için bence de haklılar?