MUSTAFA GÜRBÜZ


SPOR KAMUOYUNUN TEK GÜNDEMİ; ?KAYSERİSPOR´

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor ligde bu sezon sıkıntılar yaşasa da, yönetimsel olarak ilimiz yöneticilerinin görev verdiği Erol Bedir ve arkadaşları son günlerde kamuoyunda konuşulan bazı dedikodular için kulak kabartmaktansa işlerine baktıklarının mesajını veriyorlar. Kayserispor´un durumu açısından hemen hemen her kafadan ses çıkarken bu konuda kimileri Erol Bedir´in görevi kabul etmeyerek borç yükünden dolayı ?kaçacağını´ (tırnak içinde veriyorum bu ifadeyi) kimileri de 19 Ocak´ta yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesinde ne söylendiyse Bedir´in sonuna kadar bu işi götüreceğini konuşmaya başladılar.
Aslında benim tanıdığım Erol Bedir´de kolay kolay pes edecek bir yapıda değildir. Bu yüzden bana ?Ne olur?´ diye sorulduğunda; ?Göreve gelmesi konusunda Bakan Mehmet Özhaseki ile görüştüyse ve sonrasında ilimiz yöneticileri de onay verdiyse, Erol Bedir bu işi sonuna kadar götürür olmuştur ve oluyor da! Yani kısacası şimdi kulübe sahip çıkılması konusunda görev yapan isimler yakında gerçekleştirilecek olan genel kurul sonrasında gerek televizyon ekranlarından, gerekse de gazete sayfalarından yapacakları icraatlarla ilgili geniş geniş bilgi paylaşımını yapacaklardır. Zaten resmen göreve başlamadığı için sadece kulübün resmi internet sayfasından merak edilen konularda paylaşımlar yapıyor ki bakalım bu daha neleri peşinden getirecek?
Taraftarın asıl sorması gereken Erol Bedir´in göreve devam edip etmeyeceğinden çok ?Bu kulüp bu halde nasıl geldi?´ olmalıdır. Çünkü birçok futbolcuyu yüksek bonservis bedelleri karşılığında diğer takımlara gönderen Kayserispor şimdilerde resmen meteliğe kurşun sıkıyor?
NOT: Bu arada transfer yasağı için gereken ödemeler de 1-2 gün içinde futbolcuların hesaplarına geçecek?