ZERRİN KARABULUT


SİSTEM ÇALIŞIYOR

ZERRİN KARABULUT


Merhaba sevgili okurum, geçtiğimiz günlerde meydana gelen deprem, yine korkuttu. Tahmin ediyorum ki birçoğumuzun bu sarsıntıdan dolayı panik atak rahatsızlığı yine tetiklendi, bu konuyla alakalı birçok sorulardan oluşan telefonlar alıyorum, ilk olarak atak anında yapmanız gereken şey; üç kere derin nefes alıp alırken de nefesinize odaklanmak, çok işe yarayan bir egzersiz.

Günlerce, her an, bulunduğunuz alan, ayağınızı bastığınız toprakta bile dengenizi kaybedeceğinizi düşünebilirsiniz, yaşanılan bu dakikalarda, yapmanız gereken, bulunduğunuz yere oturun ve bedeninizi silkeleyin, kontrolün sizin elinizde olup olmadığına bakın, daha sonra bir uzmandan yardım almayı unutmayın.

Doğal afetlerin, günümüzde yapay olduğunu söyleyen, düşünenler var. Ayrıca olay gerçekleşmeden önce ilahi sistemin koruma frekansını tahmin eden insanlar da mevcut, bizi bu konuda uyaran birine ne kadar inanırız o da muallak tabi. Somut, elle tutulan gözle görülen, bilimselliği kanıtlanmış olmalı inanmamız için. Bir eğitimcim uyardı depremlerin şiddetinin çoğalacağını söyledi. Yakınlarımı, tanıdıklarımı uyarmaya çalıştım, ancak şu bir gerçek, olacak olana hiçbir kuvvet engel olamıyor, Yaratıcımız gücünü tekrar burada da kanıtlıyor, dileğimiz kimsenin zarar görmemesi, emin olun her insan birbirinden kıymetli ancak sorun kendi kıymetimizin farkında değiliz. 

 

İletişim ve sorularınız için zerrinkarabulut8@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.